tyres-black tyres-black tyres-black tyres-black

Het Banden Hotel

- De beste keuze in banden en velgen -

 

Powered by Bochane

Over Ons

Het Banden Hotel is onderdeel van de Bochane Groep. Bochane is een grote dealergroep met bijna 20 vestigingen in het land. Bochane vertegenwoordigt een breed scala aan merken als Renault, Nissan en Dacia.

Het bandenhotel vormt de centrale hub in het bandenproces. In het bandenhotel worden alle banden centraal opgeslagen, gereinigd en bewaard. Via het bandenhotel worden jaarlijks tien duizenden banden ingekocht en gedistribueerd.

Dat betekent voordeel voor u: Door deze enorme volumes koopt Bochane's bandenhotel bijzonder scherp banden in.

En bent u bovendien verzekerd van verse banden. Vers, want banden kennen een productiejaar. Het rubber is een natuurproduct en droogt in de loop der jaren namelijk langzaam uit. Bij het bandenhotel krijgt u altijd nieuw geproduceerde banden.

Het bandenhotel vertegenwoordigt alle belangrijke bandenmerken: Michelin, Continental, Vredestein, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Uniroyal, Hankook, Kumho en nog vele andere merken.

Uw banden worden gemonteerd door echte professionals. Dezelfde professionals die werken voor onze merk formules. Dat doen we voor particulieren, maar ook voor de grootste fleetowners.

Het bandenhotel levert ook gebruikte banden (www.gebruiktebanden.nl). Met zorg geselecteerd uit de stroom banden die door onze handen gaan. Het bandenhotel verkoopt alleen gebruikte banden die aan alle eisen voldoen, uitgebreid zijn gecontroleerd en met voldoende profiel voor jarenlang veilige kilometers.